Κάποτε το Βιβλιόσπι(ρ)το μιλούσε για κάποια (Σχολική) Βιβλιοθήκη. Αυτό έληξε στις 31/8/2011. Τώρα μιλάει για άλλα. Η αγάπη για κάποια πράγματα δεν έχει ημερομηνία λήξης


Τρίτη 17 Μαΐου 2011

"BOOK": Ένα εργαλείο φιλικό στο χρήστη! Εξαιρετικό βίντεο!

Αν είστε Ισπανομαθείς ή Αγγλομαθείς, ή ακόμα και αν δεν είστε τίποτε απο τα δύο, αν διαβάζετε μόνο ιστολόγια (...) αλλά βιβλία σπανίως έως καθόλου, αν -αντίθετα- , αγαπάτε να κοιμόσαστε αγκαλιά με ένα βιβλίο, αν είστε λάτρης των νέων τεχνολογιών, αν -αντίθετα-, τις σνομπάρετε και επιμένετε στα παραδοσιακά μέσα, γενικώς ό,τι και να είστε τελοσπάντων, παρακολουθείστε αυτό το πανέξυπνο βίντεο! (Εκεί ήθελα να καταλήξω..). Έχει αγγλικούς υπότιτλους, αλλά κάτι θα καταλάβετε όπως και νάχει.

Με λίγα λόγια, σας παρουσιάζει το ... νέο (!!!), επαναστατικό, εύχρηστο, απλό, ασφαλές, πρακτικό, αξιόπιστο, αυτόνομο, ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ, που δεν παρουσιάζει κανένα απολύτως από τα μειονεκτήματα της τεχνολογίας, δεν τελειώνει από μπαταρίες, χωράει στην τσάντα, έχει χώρο για σημειώσεις προσωπικές, δεν καταρρέει από ιούς, δεν χρειάζεται επανεκκίνηση και άλλα πολλά.. 











Δεν υπάρχουν σχόλια: