Κάποτε το Βιβλιόσπι(ρ)το μιλούσε για κάποια (Σχολική) Βιβλιοθήκη. Αυτό έληξε στις 31/8/2011. Τώρα μιλάει για άλλα. Η αγάπη για κάποια πράγματα δεν έχει ημερομηνία λήξης


Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Προφταίνουμε ακόμα να πούμε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Είναι η τελευταία μέρα του Ιανουαρίου, οπότε προφταίνουμε ακόμα να πούμε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
Λόγοι σοβαροί μας εμπόδισαν να ασχοληθούμε με το παρόν Μπλογκ-άκι εδώ και κάμποσο καιρό.

Ελπίζουμε να επανέλθουμε δριμύτεροι, μαζί με το δριμύ ψύχος που έχει... ενσκήψει πρόσφατα στη χώρα μας και μας κάνει να τρίβουμε τα χέρια μας στο προαύλιο μπας και ζεσταθούν, καθώς επίσης μας στέλνει πληθώρα μαθητών στα διαλείμματα, τάχα για να δουν τα βιβλία.. Στην πραγματικότητα αποζητούν απλώς και μόνο τη ζεστασιά των σωμάτων -των καλοριφέρ- ίσως και την ανθρώπινη, δεν ξέρω, χαμογελαστούς τους βλέπω γενικά, καλό σημάδι αυτό..
Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, θέλουν και πολλοί απο αυτούς να δανειστούν βιβλία! Άλλοι, μου έχουν καταγράψει τις σελίδες που θέλουν φωτοτυπία για τις εργασίες της Τεχνολογίας, άλλοι θέλουν να μπουν στην Ομάδα Βιβλιοθήκης, έχουμε κίνηση γενικώς. Αν πάει έτσι όλη η χρονιά, θα ζητήσω άδεια λόγω υπερκόπωσης ή θα εκπαιδεύσω την Ομάδα να κάνει τις μισές δουλειές, κι εγώ θα κάαααθομαι που έλεγε κι ο αείμνηστος Μίμης Φωτόπουλος.
Αστειεύομαι, -ως συνήθως-, μου αρέσει όλο αυτό κι ας γκρινιάζω. Τα φετινά μας πρωτάκια, κι απ τα δύο γυμνάσια, είναι αστέρια και χαίρεσαι να τα εξυπηρετείς. Αλλά και οι πρώτες τάξεις του λυκείου είναι αξιοπρεπέστατες στη διάρκεια των προβολών και κάνουν και νόστιμα σχόλια.
Όπως τις προάλλες.. Η TV και το DVD Player είναι μέσα σε ντουλάπα, όπως βλέπετε και στις πλαϊνές φωτογραφίες. Αφού λοιπόν κλείσαμε τα φώτα, κατεβάσαμε τις κουρτίνες, ταχτοποιηθήκαμε και ετοιμαστήκαμε να πατήσουμε το PLAY για την προβολή του ντοκυμαντέρ, ακούστηκε ένας μαθητής: -Την ντουλάπα δεν θα τη κλείσετε;
Βιβλιοθήκη 2ου Γυμνασίου Νάουσας

Να βάλουμε εδώ και μια φωτογραφία από την είσοδο της βιβλιοθήκης του 2ου Γυμνασίου Νάουσας που τη ζηλέψαμε πάρα πολύ ομολογουμένως, με την ευχή να αποκτήσουμε κι εμείς κάποτε κάτι παρόμοιο.


Αυτά για εισαγωγή στο νέο χρόνο, τα ξαναλέμε λίαν συντόμως.
 Κατερίνα Τζαμουράνη



Δεν υπάρχουν σχόλια: