Η θητεία στη βιβλιοθήκη έληξε στις 31/8/2011. Η αγάπη και το ενδιαφέρον δεν έχουν ημερομηνία λήξης.


Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2010

Συννεφιασμένη... Σχολική Αίθουσα


Ο καθηγητής του 39 λυκείου, Κώστας Κούρτης, παρενέβη δραστικά στο χώρο -ως αρχιτέκτων που είναι- θέλοντας να ανοίξει την αίθουσα στα ουράνια,  όπως ανοίγουμε τους πνευματικούς ορίζοντες... τα μυαλά, τις διαθέσεις...
Τον ευχαριστούμε που μας παραχώρησε αυτό το έργο του για δημοσίευση, όπως και για την πόρτα που σήμερα την πέρασε το τελικό χέρι, μαζί με τον Αντώνη Φλεμοτόμο της Γ' λυκείου!
Ελπίζουμε να παρέμβει και στην αυλή, να βάλει λίγο πράσινο, έστω και εικονικά. Το γκρίζο και τα (μυαλά στα) κάγκελα μας χλωμιάζουν. Μέσα και έξω.

Αν θέλετε κάντε έναν περίπατο στον ιστοχώρο του, θα δείτε και άλλες όμορφες δημιουργίες. http://www.panoramio.com/photo/27607398

2 σχόλια:

Al the Bike είπε...

Η φήμη ότι θα μοιράσετε και ομπρέλες έχει βάση;

kafrin-tzamkat είπε...

Βασικά είναι αβάσιμες, διότι πρώτον και κύριον ποιος θα πλήρωνε για τα έξοδα των ομπρελλώνε τέτοιες εποχές και δεύτερον λίγη βροχή να ξεπλένει μερικά κεφάλια δε βλάπτει και κάνουν οι μαθητές και κανα λουσιμο να μη χρεώνουν την οικογένεια. Ας δει ο Κώστας πάντως τι θα κάνει στην περίπτωση που το έργο του ζωντανέψει, θα μαζεύει τα νερά; δεν ξερω, έχει και έλλειψη καθαριστριώνε το σκολείο.